fredag 9. mai 2014

Eggepanne

Ingrediensar:

4 egg
4 ms vatn
1/2 ts salt
1/4 ts pepar
1 finhakka kvitlauk
1 vårlauk eller 1/4 purre
1/4 squash
1-2 ts flytande margarin til steiking
1 dl riven ost eller 2 ms fetaost

Framgangsmåte

1. Visp egg, vatn, salt, pepar og eventuelt kvitlauk.
2. Skyl vårlauken eller purren og skjær den i tynne skiver.
3. Skjær tomatane i skiver eller del cherry-tomatane i to.
4. Skjær squash'en i tynne skiver.
5. Ha margarin i ei middels varm steikjepanne. Slå i eggeblandinga.
6. La eggeblandinga stivne litt og fordel grønsakene og osten over.
7. Skru ned varmen og la eggepanna stivne heilt, gjerne under lokk.
8. Bruk steikjespaden og stikk litt i eggepanna medan ho stivnar, slik at det flytande renn ned i botnen.
9. Server gjerne rista brød (restar) til.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar